Naruto fan-club
Bun venit!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Naruto fan-club
Bun venit!
Naruto fan-club
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Asteptarea face totul posibil , ori nu ... ( povestea mea )

In jos

Asteptarea face totul posibil , ori nu ... ( povestea mea ) Empty Asteptarea face totul posibil , ori nu ... ( povestea mea )

Mesaj Scris de Miss_Sakura_Uchiha Sam Iul 11, 2009 12:57 pm

Am mai scris asta pe un forum , insa acolo nu am acest nume de user . E vorba de cuplul sasusaku . Sper sa va placa chiar daca nu prea am talent .

Lectura placuta !

Cap.1 Vara,anotimpul visurilor

Intr-o zi frumoasa de vara , la umba unui cires, o fata de doisprezece ani cu parul roz bombon , de statura medie , cu ochii de smarald , statea visatoare . Numele ei era Sakura . Haruno Sakura . Se gandea la un baiat , cu ochii de onix , parul ca abanosul si inima de geata . Numele acelui baiat era Uchiha Sasuke . Toate fetele erau innebunite dupa el . Mereu spera sa o observe , sa ii spuna macar : ,,Buna dimineata , Sakura ! '' . Din pacate , erau doar vise si sperante . Insa , deodata , fu trezita de Ino . Yamanaka Ino , era cea mai fitoasa fata din academie . Ea avea parul prins intr-o coada la spate , parul ei avea culoarea galben palid ca spicele de grau , ochii ca marea , si purta acelasi costum de culoare mov . Intotdeauna aceasta ii spunea Sakurei ,, frunte lata '' sau ,, cap mare '' ori , daca nu , ,, cap patrat '' . Si ea il iubea pe brunet . De fapt , ea era obsedata de acesta . Dar nici aceasta nu era observata de marea ei dragoste , Sasuke .
- Mai , mai , mai , pe cine avem noi aici . Chiar pe frunta lata .
- Ce e Ino , ai pierdut ; de fapt , rectific : Ti-e frica ca ai sa pierzi cuncursul ,, Miss idioata anului '' ? Sau , ai descoperit si tu in sfarsit ca n-ai creier ?
- Nici , nici , dar eu cel putin nu sunt cap patrat , ca tine .
- Miss porcusor Ino , tin sa va anunt ca sunt mai inteligenta ca dumneavoastra .
- Mai taci ! PA! zice Ino plecand nervoasa .
- Pa ! spune Sakura dupa un timp.
Se ridica si se indreapta spre academie . Pe drum , a vazut o multime deciresi , dar numai cel de langa academie ii atragea atentia . Ciresii erau preferatii ei. . Il vazu si azi . Frunzele ciresului cadeau incet , rapuse de vant , parca aratant ce era in inima ei . Teama , iubire , placere , tupeu , piruritate , rautate , frumusete si tristete . Totul era in ceata in mintea ei .
Oare Sakurei i se vor limpezii gandurile ce o framanta ? Oare o va observa Sasuke pe Sakura ?

poze : Sakura - https://2img.net/h/i494.photobucket.com/albums/rr307...akuray.gif
Ino - https://2img.net/h/i293.photobucket.com/albums/mm67/...manaka.jpg

Cap. 2 Vara , anotimpul visurilor . Invitatia ( I )

Sakura a intrat in curtea academiei . Acolo s-a intalnit cu un baiat, cu parul ca soarele, cu ochii ca cerul fara nori, imbracat intr-un costum portocaliu cu mici modele albastre si cu un zambet larg pe fata . Acest baiat este mereu hiperactiv si se numeste Naruto Uzumachi . El o placea pe Sakura .
- Buna, Sakura ! si obrajii i s-au inrosit ca focul .
- Buna Naruto, Ce faci?
- Bine, tu? zise Naruto facand fete - fete.
- Bine . Nu se da azi un examen la istorie?
- Ba da . Oh , nu ! Am uitat de examen ! Pa !
- Pa, Naruto . <>
Sakura s-a dus si ea in clasa . Clasa era aceeasi in fiecare zi. Erau doar zece banci a cate trei persoane . Sakura statea in banca cu Naruto. S-a asezat la locul ei si a asteptat sa se sune pentru a incepe ora. Timpul a trecut repede si ora incepea deja . In fata copiilor a aparut un barbat de douazeci si trei de ani. Acest avea parul maro ca pamantul dupa ce era udat si ochii de aceeasi culoare. El se numea Iruka.
- Buna ziua, elevi !
- Buna ziua, Iruka - sensei!
- Bun..., sa incepem examenul !
Pentru Sakura examenul nu era greu. Erau doar zece intrebari si o compunere legata de istorie. Pentru Naruto insa ...., examenele nu erau punctul lui forte.
Orele au trecut repede. Fiecare copil mergea spre casa lui.
Pe drum, Sakura se mai gandea putin la brunet care ii furase inima . Ajunsa acasa , Sakura se arunca pe pat si isi pune ipod-ul la urechi. Ea asculta melodia ei preferata : " How's that girl " .
Dupa ceva timp a hotarat sa se apuce de teme . Nu a durat mult si aceste a au fost gata . Cam pe la 21.30 a luat-o somnul .
Dimineata sosi cu pasi repezi , zgornind noaptea.Sakura se trezi , isi facu siesta si se imbraca cu un kimono rosu dungat in unele parti ale corpului cu alb si crapat in parti la picioare . Si-a prins parul intr-un coc si a plecat ca de obicei cu zambetul pe buze .
Ajunsa la scoala a fugit in clasa , alaturi de colegi , toti nerabdatori sa afle rezultatele examenului . Dupa ceva timp a aparut si Iruka salutandu-si elevii .
-Sa va spun rezultatele : Shino - 8,00 ; Inuzuka - 9,01 ; Ino - 5,40 ; Hinata - 10; Ten Ten - 10 ; Temari - 10; Naruto - 9,5; .....Neji - 10, Gaara - 10; Sakura - 10 ; Sasuke - 10 . Acestea sunt rezultatele.
Acea zi fusese minunata . Sakura dorea sa-l invite pe Sasuke maine la un suc.
Il va invita Sakura pe Sasuke la suc ? Va accepta Sasuke invitatia Sakurei?
To be continued...

Poze : Iruka - https://2img.net/h/i245.photobucket.com/albums/gg44/...colour.jpg

Cap.8 Noul cuplu

Trecuse vacanta si un nou an de scoala a inceput pentru elevi . Deoarece de azi ininte Sakura trebuia sa fie la scoala la ora opt , aceasta era deja pe drum . Mergea agale , linistita , pana cand , un gand o facu sa roseasca . Acea amintire care o facea sa zambeasca , acea zi in care putea spune ca e cea mai frumoasa zi din viata ei .

Flashback

� Kory merse la masa unde statea Sakura si ii spuse :
- Sakura , vino putin te rog .
- Da , vin !
Atunci Kory a luat-o de man ape Sakura si a dus-o intr-un loc retras , unde tipetele de bucurie , muzica nu se auzeau .
In timp ce mergea printre elevi , Sakura rosea ca un rac . Ea incepuse sa simta ceva frumos pentru Kory . Nu , nu ca si la Sasuke .
Ea si-a dat seama ca era obsedata de Sasuke nu ca il iubea . Insa pentru Kory simtea altceva .
In sfarsit au ajuns in locul respective .
- Sakura , spune el rosind usor , stiu ca nun e cunoastem de mult timp insa . . .
- Haide , spune-mi ! Nu mai fi asa timid !
- Vrei sa fi prietena mea ? spune acesta aproape soptind .
- Sigur ca vreau !
Atunci Sakura i-a sarit in brate , dandu-i un mic pupic pe buze .
- Uite , asta e pentru tine !
Atunci baiatul ii inmana o cutiuta mica si rosie .
Cand Sakura o deschise , vazu o hartie impachetata frumos pe care scria : Pentru tine . Iar dupa acea fartiuta un inel cu diamant verde . Daca nu va vine sa credeti , era si ceva pe el . Scria asa : S + K = L
- Dar de la ce vin aceste litere ?
- Pai nu e evident ?
- Nu si pentru mine .
- S , Sakura + K , Kory = L , Love .
- Ce dulce esti ! �

End Flashback

Nimeni nu stia de ei ca sunt impreuna . De aceea Sakura nu stia ce reactie vor avea prietenele ei vand le va da veste . Mai ales ca o vor intreba cine i-a dat inelul .
Ea a decs s ail poarte in fiecare zi . Chiar daca priatenelor ei nu le convine acea relatie Sakura nu va renunta la Kory , nici in ruptul capului .
Si . . . exac cum banuia , nici nu a intrat bine pe poarta academiei , ca toate prietenele ei au sarit pe ea .
- Sakura , buna !
- Ce mai faci ?
- Cum ai petrecut vacata ?
- Te-ai distrat ?
- Ti-ai facut un prieten ?
- De unde ai inelul ?
- S-au de la cine ?
- Stati , usor , ca va raspund la toate intrebarile . In primul rand : Buna tuturor ! O.K. acu� sa va raspund la intrebari . Fac bine , chiar foarte bine . Vacanta mi-am petrecut-o la mare , la munte si la bunici . Da , m-am distrat pe cinste . Am invatat sa fac surf . Nu , nu mi-am facut un prieten . Inelul il am de la un baiat . Baiatul fiind Kory . El e prietenul meu .
- Dar de cand ?
M-am apucat sa le povestesc totul .

- Buna , draga mea ! spune Kory venind spre mine si dandu-mi un mic pupic pe obraz .
- Buna . . . aaa
- Tigru . Asa imi poti spune .
Sakura a ras un pic si dupa a zis :
- Buna , � tigrule � !
Dupa ce Sakura si-a salutat restul colegilor a intrat in clasa . Acolo a gasit-o pe Ino plangand . S-a dus l-a ea sa vada ce are . Aeasta i-a spus ca Sasuke a profitat de ea . Si colac peste pupaza , a zis ca vor fi un cuplu , iar peste doua zile , cand a ajuns acasa , el se � distra � cu o alta fata .
- Ino , nu plange ca s-a terminat . . . zambeste ca s-a intamplat . Mitocanul ala nu te merita . Uite , eu acum sunt cu Kory . Iti vei gasi tu pe cineva care sa tina la tine cu adevarat .
Nici nu si-a terminat Sakura propozitia bine , ca Sasuke intra in clasa si o saluta pe Ino cum numai el stie .
- Buna , tarfo ! Ce zici ? Vii pe la mine diseara ?
- Las-o in pace Uchiha !
CLINCCCCCCCCCCCC
Se aude sunetul stident al clopotelului .

Cap.9 Naruto , te simti bine ?

Prima ora era Istorie . Daca la prima ora Sakurei i se parea ca nu e o zi speciala si nici un coleg nu s-a schimbat . Dar se insela amrnic . In fine , prima ora a trecut si nici nu s-a sunat bine de pauza ca orele au inceput . Acum avea � Limba si literatura romana � . Profesoara lor , Karenbanana , era o fire linistita , calama , inzestrata de Dumnezeu cu o voce de inger . Avea parul rosu , fata alba ca spuma laptelui , pielea catifelata si era imbracata cu o fusta neagra , putin mai lunga de genunchi , o camasa alba , putin ruj roze , iar in final era facuta putin pe la ochii cu lila .
- Buna ziua , elevi !
- Buna ziua , doamna profesoara !
- Cum ati petrecut vacanta ?
- Foarte bine !
- Ei , ma bucur . Acum sa ne incepem ora . As vrea sa stiu ce ati citit in vacanta .
Numai Sakura , Hinata si . . . ce surpriza , Naruto .
- Naruto ? Mi se pare mie s-au tu tii mana ridicata sus ca sa spui ce ai citit ?
- Nu , doamna nu vi se pare . Pot incepe sa va spun ce am citit ?
- Da , chiar te rog !
- Am citit : � Elevul Dima dintr-a saptea � de Mihail Drumes , � Recreatia Mare � de Mircea Santimbreanu , � La medeleni � de Ionel Teodoreanu , � Ciresarii � de Constantin Chirita , � Fram ursul polar � de Cezar Petrescu , � Toate panzele sus ! � de Radu Tudoran sau � Romanul adolescentului miopit � de Eliade , dar si altele , sunt genul de carti pe care visezi sa le citesti in acea stare de gratie . . .
- Bravo , Uzumaki ! Ai 10 !
� Naruto , te simti bine ? � sopteste Sakura . Se pare ca Naruto nu a auzit-o .
In rest , ora se dasfasura normal . Insa , se pare ca la cat a vorbit Naruto , timpul s-a scurs cu repeziciune .
Clinc � Clinc � Clinc ! se aude clopotelul parca seatuit de putere .
In pauza , Sakura s-a indreptat spre Naruto cu un singur gand . Insa ea observat ca Hinata era pe langa el si nu mai era rosie ca racul cand ii vorbea , ba chiar era foarte deschisa .
Fara sa isi seama Hinata plecase de langa el . Atunci Sakura a inceput sa fuga dupa el deoarece se departa pe acel coridor .
Imediat ce a ajuns , l-a salutat gafaind si l-a intrebat daca se simte bine .
Acesta i-a raspuns numai decat spunandu-i ca i s-a luminat mintea si ii da Sakurei o veste de ultima ora : S-a cuplat cu Hinata .
Restul orelor au decurs normal . Ma rog . . . aproape normal .

Cap.10 Orice sfarsit inseamna un nou inceput

Era 18.11.2020
In casa familiei Uchiha si Haruno era mare veselie . De ce ? Sasuke se insura cu Sakura . Erau pregatiri peste pregatiri . Sakura isi lua pentru prima data rochia de mireasa pe ea . Mama ei o ajuta si ii dadea sfaturi , ii spunea sa nu ii fie teama , in timp ce Sakura spunea ca v-a lesina acolo . In tip ce Sakura statea putin sa isi traga putin rasuflarea , mama ei o incuraj san u ii fie teama de nimic .
Sa vedem ce fce mirele nostru .
- Doamne , oare cravata asta merge la costum ?
- Fiule esti gata ?!
- Nu mama !
- Pai grabestete si tu putin !
- Bine !

- Sasuke Uchiha , o iei de buna voie si nesilit de nimeni , pe Sakura Haruno ?
Un moment de tacere s-a lasat sidin cauza emotiilor , Sasuke a comis marea gresala .
- Nu !
- Pof-pof-poftim ?! Ai spus “ Nu ! ” ?
- Da , adica nu , adica . . .
Insa nu a avut timp sa termine ce avea de zis deoarece Sakura fugise plangand .

Dupa un an

- Kory Inuso , o iei de buna voie si nesilit de nimeni , pe Sakura Haruno ?
- Da !
- Sakura Haru . . .
- Da!
- Atunci va declare sot si sotie . Puteti saruta mireasa !

Dupa doi ani de casnicie

“ Te iubesc ! “ Asta isi spuneau mereu cei doi indragostiti .
Au facut doua fete frumoasa , pe nume Korina si Saruka .
Si au trait fericiti pana la adanci batraneti .
The end

Stiu ca e scurt da nu am mai avut ideei .

The End

Miss_Sakura_Uchiha

Numarul mesajelor : 5
Cat de mult respecta regulile? :
Asteptarea face totul posibil , ori nu ... ( povestea mea ) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Asteptarea face totul posibil , ori nu ... ( povestea mea ) Right_bar_bleue

Puncte : 56143
Data de inscriere : 11/07/2009

Sus In jos

Asteptarea face totul posibil , ori nu ... ( povestea mea ) Empty Re: Asteptarea face totul posibil , ori nu ... ( povestea mea )

Mesaj Scris de Miss_Sakura_Uchiha Sam Iul 11, 2009 12:59 pm

Astept parerile voastre . Insa plizzzz nu fitzi duri ca abia trec a V - a .

Miss_Sakura_Uchiha

Numarul mesajelor : 5
Cat de mult respecta regulile? :
Asteptarea face totul posibil , ori nu ... ( povestea mea ) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Asteptarea face totul posibil , ori nu ... ( povestea mea ) Right_bar_bleue

Puncte : 56143
Data de inscriere : 11/07/2009

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum