Ours literar creasions
3 participanți
Pagina 1 din 1
Va place ideea ?
Ada's literar creasions
PAi am inceput un topic. *Si sunt prima :|*
Pai ce ar fi sa postam fiecare o idee, iar cand avem ma mult de 10 iedi sa alegemu una si sa scriem o poveste pe idee asta :)
Non sens, I know :)
Pai ce ar fi sa postam fiecare o idee, iar cand avem ma mult de 10 iedi sa alegemu una si sa scriem o poveste pe idee asta :)
Non sens, I know :)
Ultima editare efectuata de catre andrada1998 in Lun Oct 12, 2009 7:01 pm, editata de 1 ori (Motiv : Greseli :|)
Re: Ours literar creasions
Da, dar cine face povestirea?Tu?
Tzuky- Genin
- Numarul mesajelor : 60
Joburi/Distractii : Navigatul pe internet, sportul, cititul
Stare de spirit : Happy
Medalii :
Functie :
Cat de mult respecta regulile? :
Miros : Iarna
Puncte : 58706
Data de inscriere : 03/11/2008
Adica ul utilizator pune o propozitie si altul alta si se formeaza o poveste :
Era o noapte intunecoasa .
Era o noapte intunecoasa .
Nu prea cred, Oany.Cred ca punem idei si apoi se face o poveste.Dar, ma rog.Cine face povestea?Ca doar titlul este despre creeatiile Adei O.O
Tzuky- Genin
Medalii :
Functie :
Nu stiu.Sugestii?
Tzuky- Genin
Medalii :
Functie :
Off: Ok... Scuze ca n-am mai intrat... Am uitat complet de ce inseamna calculator cu tezele, testele...
On:Ma gandeam ca voi dati idei, io ledezvolt, voi criticati, io corectez... Si asa mai departe. Sau puteti sa imi trimiteti Id-ul vostru prin P.M. si sa ma ajutati.
P.S: Mai imi cer o sata scuze ca n-am mai intrat... Scuze!!
On:Ma gandeam ca voi dati idei, io ledezvolt, voi criticati, io corectez... Si asa mai departe. Sau puteti sa imi trimiteti Id-ul vostru prin P.M. si sa ma ajutati.
P.S: Mai imi cer o sata scuze ca n-am mai intrat... Scuze!!
Ada, nu-i nimic :) si eu am intrat destul de rar la PC :)
Hmm...deci este o idee bunuta, adica...ma rog.Te voi ajuta.Am si eu o mica idee, despre un spirit, iaca
Scuza-ma.Un spirit ce teroriza oameni, de exemplu!Cred ca ar fi o idee buna pentru tine, stii...
Hmm...deci este o idee bunuta, adica...ma rog.Te voi ajuta.Am si eu o mica idee, despre un spirit, iaca
Scuza-ma.Un spirit ce teroriza oameni, de exemplu!Cred ca ar fi o idee buna pentru tine, stii...
Tzuky- Genin
Medalii :
Functie :
=)) Pentru mine? Da... Pentru restu... Numa daca le place.
Let's see:
Capitolul 1 - Blestemul
Pe cerul de taciuni incanisi luna se ridica lenes. Fata ei palida lumina strazile orasului New York. Pasii unei fete roscate rupe tacerea. Ochii ei mari verzi erau inmuiati in lacrimi. Purata tricoul eipreferat, cel alb cu verde, niste blugi 3 sferturi si balerinii albi.
Pasea schiopatat cu greu abtinanduse sa nu tipe. Fata ei deobicei cu bujori sangerii in loc de obrazi acum era alba. Cu vocea soptita spunea:
- Trebuie sa ajung... Trebuie....
Pai asta a fost preima parte, a primului capitol, a primei jumatati, a primei creatii :))
Ce parere aveti?
Let's see:
Capitolul 1 - Blestemul
Pe cerul de taciuni incanisi luna se ridica lenes. Fata ei palida lumina strazile orasului New York. Pasii unei fete roscate rupe tacerea. Ochii ei mari verzi erau inmuiati in lacrimi. Purata tricoul eipreferat, cel alb cu verde, niste blugi 3 sferturi si balerinii albi.
Pasea schiopatat cu greu abtinanduse sa nu tipe. Fata ei deobicei cu bujori sangerii in loc de obrazi acum era alba. Cu vocea soptita spunea:
- Trebuie sa ajung... Trebuie....
Pai asta a fost preima parte, a primului capitol, a primei jumatati, a primei creatii :))
Ce parere aveti?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum