*Ura*
2 participanți
Pagina 1 din 1
*Ura*
Heh^^" o poeste facuta de mine[este o parte din primul capitol-_-"]
Nu mai pot sa gandesc.Mintea mea zboara la tine.Dar nu!Nciodata nu voi ajunge langa inima ta.Nu sunt pe placul tau.Sunt numai un gunoi, ceva ce nu iti este pe plac.Sunt o mizerie.N-am cuvinte ca sa ma descriu.N-am!Incerc sa iti fiu pe plac.dar…Tu nici macar nu ma vezi.Nu exist pentru tine!
As vrea sa incep o viata noua.Sa nu te mai cunosc, sa uit totul.Dar nu pot da timpul inapoi.De ce?
Intrebarea asta imi vine mereu in minte si nu pot raspunde la ea.Incerc din rasputeri sa gasesc raspunsul dar el se ascunde in mii si mii de ganduri pe care nu le pot gasi.
Ma intind pe pat.Incerc sa ma relaxez, dar ganduri amenintatoare imi vin in cap.Ma intreb de ce oare ma cheama Kathy.Dar nimeni nu-mi raspunde.Nu am pe alcineva in minte.Numai tu esti acolo in mintea mea.
He he he^^comentari^-^
Nu mai pot sa gandesc.Mintea mea zboara la tine.Dar nu!Nciodata nu voi ajunge langa inima ta.Nu sunt pe placul tau.Sunt numai un gunoi, ceva ce nu iti este pe plac.Sunt o mizerie.N-am cuvinte ca sa ma descriu.N-am!Incerc sa iti fiu pe plac.dar…Tu nici macar nu ma vezi.Nu exist pentru tine!
As vrea sa incep o viata noua.Sa nu te mai cunosc, sa uit totul.Dar nu pot da timpul inapoi.De ce?
Intrebarea asta imi vine mereu in minte si nu pot raspunde la ea.Incerc din rasputeri sa gasesc raspunsul dar el se ascunde in mii si mii de ganduri pe care nu le pot gasi.
Ma intind pe pat.Incerc sa ma relaxez, dar ganduri amenintatoare imi vin in cap.Ma intreb de ce oare ma cheama Kathy.Dar nimeni nu-mi raspunde.Nu am pe alcineva in minte.Numai tu esti acolo in mintea mea.
He he he^^comentari^-^
Ultima editare efectuata de catre [^Yumi-San^] in Sam Apr 04, 2009 7:25 pm, editata de 1 ori
[^Yumi-San^]- Academy Student
- Numarul mesajelor : 12
Localizare : in culorile vieti^_^
Joburi/Distractii : PC, compunerile, muzica si grafica^^
Stare de spirit : Happy
Titlu personalizat : PoKeMoN FaN
Cat de mult respecta regulile? :
Miros : Fericire
Puncte : 57152
Data de inscriere : 03/04/2009
Re: *Ura*
dragutz...si foarte trista.... oricum...e frumoasa..si ar trebui sa o continui....
succes in continuare
succes in continuare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum