Sakura Haruno!!
2 participanți
Pagina 1 din 1
Sakura Haruno!!
Sakura Haruno, o fata foarte desteapta, de treaba ,uneori cu fite si mereu in confllict cu Ino, o colega de la academie deoarece amandurora le place de Sasuke si ele vor sa-l "cucereasca" cica, si el nici nu se uita la ele . pe ea o plac Naruto si Lee. Cu Lee uneori se poarta frumos iar cu Naruto se poarta mai mereu ca si cum ar fi un gunoi de reciclat! Este cea mai desteapta din grup si trebuie sa dea uneori explicatii mai ales ca sa inteleaga Naruto! Are cel mai bun ontrol al chacrei din tot grupul numai ca nu prea este puternica. Cam atat despre ea, Voi ce mai stiti ?
Re: Sakura Haruno!!
pai nu sunt multe despre ea.Se stie ca Sasuke in desenele originale partea a doua el o saruta!!Din vointa lui
Re: Sakura Haruno!!
Hinana .... vad ca nu esti chiar o fana "naruto" si a desenelor aparute adica Shippuden.Am luat toate episoadele am ajuns la episodu nr.123 Shippuden le puteti lua de pe FileList apar mereu.Pot spune ca sunt cele mai reusite desene japoneze.Asa sa trecem la subiect.Hinata lu Sakura nu ii placea de Naruto cand era mic si pricajit.Acum cand el este mare are vre`o 17-18 ani si Sakura e inebunita dupa el.A reusit o miscare pe care doar regele satului o putea face.Unii zic ca Sasuke a trecut de partea lui Orochimaru,este adevarat dar dupa ceva timp pe la ultimele episoade 119-120 cam asa Sasuke l-a omorat pe Orochimaru.Si antrenorul lui Neji a murit in lupta cu Akatsuky.Oricum Naruto i-a distrus pe Akatsuky.Deci....NARUTO THE BEST !!! . Si inca ceva nu sunt asa de mic am 16 ani si tot ma uit...nu sunt chiar asa cum erau desenele alea cu maimutoi :-:-&:.
Naruto- Vizitator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum