Hey! ^^ (:
4 participanți
Pagina 1 din 1
Hey! ^^ (:
Buna! :)....Pai....my name is.....Lara.....locuiesc in Romania....mai precis...Bucuresti
I am 12....
Sunt fan Twilight....filmul shi cartile...Imi plac fosrte moolt calatoriile looongi....shi imi place sa ascult moozik .....imi place sa ies afara cu prieteniii mei shi sa vorbim la telefon
Sunt mereu fericita shi plina de energie...deaceea porecla mea este Smiley Kid...KiDdY...Takashika....shi cea mai des intalnita este LaLa sau LadyLala sau LadyLooLyPooP :))
Nu in ultimul rand vreau sa o felicit pe baby_girl pentru site....
Sper sa ne intelegem bine....OlLy!!
I am 12....
Sunt fan Twilight....filmul shi cartile...Imi plac fosrte moolt calatoriile looongi....shi imi place sa ascult moozik .....imi place sa ies afara cu prieteniii mei shi sa vorbim la telefon
Sunt mereu fericita shi plina de energie...deaceea porecla mea este Smiley Kid...KiDdY...Takashika....shi cea mai des intalnita este LaLa sau LadyLala sau LadyLooLyPooP :))
Nu in ultimul rand vreau sa o felicit pe baby_girl pentru site....
Sper sa ne intelegem bine....OlLy!!
LadyLala- Academy Student
- Numarul mesajelor : 16
Varsta : 28
Stare de spirit : Happy ^^
Titlu personalizat : LaLa Is fEeLiNg CrAzZy....! ^^
Cat de mult respecta regulile? :
Puncte : 58170
Data de inscriere : 20/12/2008
Re: Hey! ^^ (:
Multumesc mult ma bucur ca cineva preciaza munca depusa. si I-Mikchanz a muncit foarte mult asa ca si ei trebuie sa-i multumesti
Oricum, LadyLala iti urez un BUN VENIT calduros si multa distractie alaturi de un post placut pe acest forum!
Oricum, LadyLala iti urez un BUN VENIT calduros si multa distractie alaturi de un post placut pe acest forum!
Welcome Lara ! ^_^
Hmmm..in primul rand scuze pentru lunga intarziere. ^^
Sper ca te-ai acomodat deja cu forumul si mai ales, imi doresc sa-ti placa aici ! ^^
Mai mult ca sigur, iti vei face noi prieteni si mai ales, te vei distra!
Welcome! Welcome! Welcome!
Hmmm..in primul rand scuze pentru lunga intarziere. ^^
Sper ca te-ai acomodat deja cu forumul si mai ales, imi doresc sa-ti placa aici ! ^^
Mai mult ca sigur, iti vei face noi prieteni si mai ales, te vei distra!
Welcome! Welcome! Welcome!
Akiko- Academy Student
- Numarul mesajelor : 16
Functie :
Miros : Portocale
Puncte : 58530
Data de inscriere : 14/11/2008
Bine ai venit tanara Kunoichi.Sa te distreazi cu noi.
Uzumaki Naruto- Genin
- Numarul mesajelor : 41
Puncte : 47104
Data de inscriere : 09/01/2012
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum