Naruto fan-club
Bun venit!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Naruto fan-club
Bun venit!
Naruto fan-club
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Revista WITCH!!

+2
Life_In_Colours
Emma
6 participanți

In jos

Revista WITCH!! Empty Revista WITCH!!

Mesaj Scris de Emma Lun Noi 03, 2008 11:10 pm

VOUA VA PLACE REVISTA???mie una chiar f mult.O cumpar aproape in fiecare luna. spuneti-va parerea Arrow Arrow Arrow ... lol!

Ultima editare efectuata de catre baby_girl in Joi Ian 01, 2009 4:57 pm, editata de 1 ori
Emma
Emma
ANBU
ANBU

feminin Numarul mesajelor : 194
Varsta : 28
Localizare : in the sky!
Joburi/Distractii : distractia
Stare de spirit : ...no one
Titlu personalizat : Traieste viata la maxim!
Functie : Head Admin
Cat de mult respecta regulile? :
Revista WITCH!! Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Revista WITCH!! Right_bar_bleue

Miros : Trandafir
Puncte : 58749
Data de inscriere : 01/11/2008

https://naruto-fanclub.1talk.net

Sus In jos

Revista WITCH!! Empty Re: Revista WITCH!!

Mesaj Scris de sakura10 Vin Dec 12, 2008 9:34 pm

imi place.sunt o mare fana.o cumpar lunar.
Anonymous
sakura10
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Emma Dum Dec 21, 2008 2:57 pm

care este ultima revista witch pe care ati luat-o? :?:
Emma
Emma
ANBU
ANBU

Sus In jos

Mesaj Scris de Life_In_Colours Dum Dec 21, 2008 3:04 pm

si eu sunt o mare fana,am inceput sa le iau din 2005 dar in iunie 2008 m-am oprit :( .Imi place foarte mult,are 80 de pag.,jocuri si concursuri + o banda desenata super :D
Life_In_Colours
Life_In_Colours
Genin
Genin

feminin Numarul mesajelor : 66
Varsta : 29
Localizare : In this world o.O
Joburi/Distractii : Moolte si inca cate ^^
Stare de spirit : HaPpY 4EvEr
Medalii : Revista WITCH!! 210anio
Functie : Revista WITCH!! 2hf0tbq

Miros : Flori de munte
Puncte : 58675
Data de inscriere : 02/11/2008

http://kidsworld.unlimitedforum.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Emma Dum Dec 21, 2008 3:07 pm

eu am colectionat-o din septembrie 2007 pana in august 2008. nu prea am mai avut timp de reviste ca am fost cu scoala si testele!
care este personajul preferal al revistei?
Emma
Emma
ANBU
ANBU

Sus In jos

Mesaj Scris de Akiko Dum Dec 21, 2008 5:10 pm

In general e o revista draguta, plina de aventura si suspans. O cumpar aproximativ in fiecare luna, desi uneori mai intrerup.
Prima mea revista am luat-o la inceputul lui 2004. Eram si sunt in continuare o admiratoare a revistei...
Akiko
Akiko
Academy Student
Academy Student

Numarul mesajelor : 16

Miros : Portocale
Puncte : 58530
Data de inscriere : 14/11/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Emma Dum Dec 21, 2008 9:17 pm

WoW!! inca din 2004! eu atunci nici nu stiam de Witch! Akiko, crezi ca ar putea sa faci niste rezumate ale revistei si sa le postezi pe forum. sunt destul de multi membri interesati de aceasta revista si cred ca lear placea sa afle cate ceva mai de la inceputul acesteia! app vei primii puncte in plus daca o faci ;) !
Emma
Emma
ANBU
ANBU

Sus In jos

Mesaj Scris de Daya-Chan Lun Dec 22, 2008 11:27 am

Si mie imi place mult revista W.i.t.c.h . Este o revista destul de draguta care cuprinde viata a 5 fete obijnuite care intr-o zi primesc din partea Kandrakarului puterile elementelor : aer, apa , foc,pamant si energia cosmica .
Eu imi cumpar revista lunar si pot spune ca imi plac foarte mult aventurile prin care trec fetele Witch .
Prima revista am cumparat-o in 2005 [ m-am trezit cam tarziu ] si de atunci mi-o cumpar mereu :)
Daya-Chan
Daya-Chan
Academy Student
Academy Student

feminin Numarul mesajelor : 17
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : si inca catee
Stare de spirit : happy
Titlu personalizat : Just me.

Miros : Flori de munte
Puncte : 58172
Data de inscriere : 20/12/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Akiko Mar Dec 23, 2008 9:18 pm

Okay...

Nr. 1
Probabil toti stiti cum a inceput totul. Dar cel mai potrivit ar fi sa facem si un scurt rezumat la acele numere.
Cand Will se intalneste cu Taranee pe coridorul scolii, totul ia o intorsatura ciudata. Le cunoaste pe celelalte prietenele ale sale, si anume Irma, Cornelia, Hay Lin si Elyon. Totul decurge bine o vreme, dar isi dau seama ca totul este ciudat. Iar aceasta senzatie devine una clara atunci cand la petrecerea de Halloween a scolii. Fiecare s-a intalnit cu elementul sau.
La restaurantul parintilor lui Hay Lin, cand este dezbatuta problema, apare Yan Lin. Bunica lui Hay Lin, adorabila si mai ales foarte inteleapta. Le spune fetelor o poveste, si anume povestea fortaretei Kandrakarului si rolul gardienelor. Irma primeste puterea apei, Taranee cea a focului , Corneliei a pamantului iar Hay Lin a aerului. Will, crezand ca ea defapt nu are nici un "rol" in aceasta aventura, este mirata dar in acelasi timp mandra ca are asemenea prieteni. Dar ii este atribuita inima Kandrakarului.
Dupa ce toate ies din restaurant, spunand cea ce le convine dar si nemultumirile lor, apare Elyon. Ea le roaga pe fete sa o insoteasca la sala de sport, unde se va intalni cu Cedric, baiatul ciudat cunoscut la petrecere. Singurele disponibile au fost Will, Irma si Taranee.
Sala de sport e goala. Fetele se hotarasc sa plece acasa. Dar cand sa deschida usa, apare Cedric, acum sub intruchiparea unei soparle uriase. Acesta le ataca, dar amintindu-si de inima Kandrakarului,se hotarasc sa se transforme si sa lupte.
Cum era de asteptat, au castigat lupta, apoi fugind din acel loc infricosator.

O sa fac la fiecare numar...
O sa-mi ia multa vreme, dar promit ca o sa spun si continuarea cat mai curand^_^.
Si mai ales, sper ca intelegeti ceva din modul in care povestesc.
Akiko
Akiko
Academy Student
Academy Student

Sus In jos

Mesaj Scris de Emma Mier Dec 24, 2008 4:12 pm

Foarte frumos povestit Wink bravo!!
Ai primit ! punct deocamdata pt acest rezumat, fiindca e primul, dar de data viitoare poate primesti mai multe!
Te asteptam si cu alte istorisiri din numarul 2 Wink Big Smile Big Hug
Emma
Emma
ANBU
ANBU

Sus In jos

Mesaj Scris de Akiko Joi Dec 25, 2008 9:17 pm

Nr. 2

Dupa noaptea in care cele trei gardiene il invinsera pe Cedric, Elyon dispare misterios.
Ingrijorate, se duc la domiciliul lui Elyon. Fara pic de speranta ca ar putea-o gasi acolo, isi pun mereu intrebarea cum ar fi putut disparu. Singura optimista parea sa fie Will, care le promite ca se vor mai intalni. Cornelia, i se alatura si face cadou niste minunate flori de liliac in fata casei.
Incepe o furtuna ingrozitoare. Fetele se duc acasa, inca mirate de puterile primite.
Si totul incepu acum o luna, cand fetele au inteles ca Elyon le-a intins o cursa pentru a ajunge la sala de sport. Cornelia, vorbise cu Cedric, baiatul de la librarie, dar acesta nu stia nimic.
Inima Kandrakarului incepe sa straluceasca, aducand iarasi subiectul puterilor magice. Cornelia isi exprima nemultumirea, si faptul nu crede povestea puterilor.
Fiecare incearca s-o convinga sa incerce, doar..pentru a-si dovedi singura ca este detinatoarea puterii pamantului. Din greseala, provoaca cresterea unei flori, schimbandu-si parerea.
Will isi invita prietenele la o gustare la ea acasa. Toate sunt incantate, inafara de Hay Lin, care pleaca grabita spre casa.
Ele dezbat problema puterilor. Frica ca nu le-ar putea controla, teama ca nu s-ar descurca intr-o asemenea situatie.
Will le arata ceva extraordinar, si anume ca poate vorbi cu electronicele. Sunt mirate dar mai ales, fericite, razand incontinuu de comentariile televizorului si ale frigiderului.
Hay Lin, ajungand acasa, il aude pe doctor vorbind . Era pe coridorul casei, spunandu-i domnului Lin medicamentele potrivite pentru vindecarea lui Yan Lin. Aceasta intra
in camera bunicii sale. Yan Lin se asigura ca si celelalte gardiene sunt bine si ii da nepoate-i sale un sul. Era harta celor douasprezece porti.
A doua zi la scoala se afla ca un baiat , Andrew Horby, disparu bizar.Dupa ce politia iese din biroul directoarei, Hay Lin este chemata inauntru.Acolo afla vestea ingrozitoare, si anume ca bunica sa murise.
La inmormantarea lui Yan Lin, fetele o zaresc pe Elyon dupa un copac. Dar aceasta dispare inainte ca fetele sa o poata ajunga . Toate sunt convinse ca au vazut-o, desi isi pastreaza parerea ca poate ar fi fost o iluzie.
A doua zi, Will, plimbandu-se prin parc cu bicicleta, da peste gasca lui Uriah. Terorizau ca de obicei o fiinta, si de data aceasta se dovedi a fi un pas.Will se amesteca, ordonandu-i sa lase pasul in pace.Dar acestia pleaca fara prea multe cuvinte de revolta.
Cand Will se apropie de pas, manganindu-l usor pe blanita pufoasa, apare Matt. Confundat cu Uriah, primeste un pumn in picior. Dar Will nu inceteaza cu scuzele cand afla ca nu era dusmanul pasului.Matt ii ofera puloverul sau, unde sa il poata tine pe pas, drumul pana acasa.
La o cofetarie , Irma le dezvalui fetelor povestea cu Andrew. Era indragostita pana peste urechi de el, dar cel mai rau era ca nu o observa. Cand se tinu o mare petrecere la discoteza Zot, Irma se transforma in gardiana. Stia ca Andrew va participa, asa ca vroia sa-i atraga atentia.
Era in centrul atentiei, si inclusiv a lui Andrew. Au vorbit si au dansat toata seara. La sfarsitul petrecerii, el se oferi sa o conduca cu masina, iar ea a acceptat. Dar a parcat masina intr-un loc intunecos si a incerxat sa o sarute. Si Andrew sfarsi transformat intr-o broasca raioasa! S-a speriat, a sarit pe fereastra si a disparut. L-a cautat, dar in zadar. Fetele izbucnesc in ras, dar ea le spune incontinuu ca se simte groaznic.
Will, Cornelia, Taranee si Hay Lin se ofera s-o ajute sa gaseasca broasca. Cand iesira de la cofetarie,aparu iarasi Elyon. De data aceasta trecu prin perete ca o stafie. Ele o urmaresc, dar ca si data trecuta, ajung mult prea tarziu.
Fug de la ultimele doua ore, luand urma lui Elyon. Erau in curtea casei ei, dar spre norocul lor usa din spate era deschisa. Iau urma pasilor si ajung in pivnita casei.
In pivnita pusite, nu se afla absolut nimic, nici macar o usa de iesire. Dar Elyon isi face iarasi aparitia, chemandu-le de data aceasta la ea. Cand ele se apropie, ea pleaca prin zid. Cand acestea se uita mai atente, afla ca este din metal.
Deschid o usa ascunsa si ajung intr-un loc ciudat, necunoscut de gardiene. Hay Lin isi aduce aminte de harta celor douasprezece porti. O scoate din buzunarul jachetei. Fetele se uita cu atentie pe ea . Erau doua puncte insemnate cu rosu. Una dintre ele reprezenta sala de sport a scolii, iar celealt casa lui Elyon. Erau chiar inauntru.
Apare Vathek (nu stiu daca asa se scrie ^^) care le intinde capcane gardienelor. Acestea primesc mesaje telepatice de la Elyon, in care incerca sa le faca sa renunte.
Dar Will scoate Inima Kandrakarului, astfel transformandu-se. In rolul de gardiene, il inving usor pe Vathek. Ele gasesc o carte si sunt, bineinteles, nerabdatoare sa-i afle secretul.
Epilogul o prezinta pe Irma, inconjurate de celelalte fete, cautand broasca, mai exact pe Andrew. Gasindu-l pe o piatra mare, Irma spera ca nu trebuie sa-l sarute pentru a-l transforma inapoi in om.

^_^ Sper ca ati inteles ceva...
Akiko
Akiko
Academy Student
Academy Student

Sus In jos

Mesaj Scris de Emma Joi Dec 25, 2008 9:27 pm

Eu am inteles chiar multe. foarte frumos povestit! Wink deabia astept urmatorul episodul urmator!
PS: ai primit 3 puncte pt ca rezumatul este foarte lung, si foarte bine detaliat ca sainteleaga toata lumea! Multe Felicitari! ;)
Emma
Emma
ANBU
ANBU

Sus In jos

Mesaj Scris de Spring Dum Mar 01, 2009 1:55 pm

Imi place revista Witch. O cumpar de fiecare data. Pacat ca s-a scumpit si nu apare de fiecare data pe 15, cum si trebuie. Sunt dragutze cadourile ei ^^
De acolo imi place de Hay Lin si putin de Will. Cu Hay Lin ma aseman pentru ca imi place sa desenez, pictez si ma comport cam ca ea. Cu Will ... pur si simplu imi place de ea + ma aseman putin cu ea :;)):
Celelalte gardiene nu imi plac asa mult pentr ca ....... pur si simplu nu imi plac Big Smile
Spring
Spring

feminin Numarul mesajelor : 5

Miros : Primavara
Puncte : 57460
Data de inscriere : 01/03/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Oany Dum Dec 20, 2009 9:54 pm

Mi-am cumparat-o dar nu ma mai fascineaza asa de tare ca la inceput ...
Oany
Oany
Academy Student
Academy Student

feminin Numarul mesajelor : 20
Joburi/Distractii : Sa ascult Jonas Brothers
Stare de spirit : Nick's fan
Titlu personalizat : <3 Nick Jonas Fan <3

Miros : Capsuni
Puncte : 54566
Data de inscriere : 20/12/2009

http://allgirls.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum